Friday, 19 February 2016

Short Vocay

Assalamualaikum

Still valid ke if aku nak wish Happy chinesse new year ?
Bole je la.Blog aku,suka aku la.Last cuti ari tu aku follow family
bakal suami pergi sandakan.Bukan tak pernah pergi pun sebelum ni memang
selalu pergi.Cuma tak expect kali ni pergi sekali ngan family dia.
Malam ahad tu kami gerak dalam pukul 10 macam tu la then sampai dekat
sana pukul 2 pagi.Laju kan.Entah abang dia tu ada perasaan ke tak bawa kereta sama
macam dia.

ain & aeril

En musuh

Ibu

Kakak and the geng

Fav place & food

Love


Bymax konon



Tu cite kat sandakan.So next trip will be in March okay.Where we go dear ???
Yes! Kuala Lumpur.Seminggu kat sana and to many interesting place at there.Biasa aku pergi 
sebab urusan kerja,kali ni sebab nak cuti.Thank you bos approve cuti i seminggu.
Janji, before cuti report semua done for march.Everyone can fly.

ahahahhaha.bye





No comments:

Post a Comment