Friday, 17 March 2017

New Year 2017

Assalamualaikum

Terlambat dh nak wish happy new year kan.Tak pe tapi still bole cite first
activity on this 2017 baru-baru ni.Konon la nak balik Kuching lawat tempat
belajar dulu tapi apakan daya family tak bagi.Then,decide la ke KK je dengan
sepa lagi dengan pur and kawan-kawan la.

So dengan harapan sampai KK nak masuk pulau.Second,kekonon nak shopping
dengan harapan dapat la cari barang-barang yang dh dilist kn.Tapi,alkisahnya
my boyfriend yg lebih membeli dari aku.Tak apa la next time nak cuba travel sorang
lagi bagus (kalau dapat).Tiga hari dua malam berada di sana,jumpa kawan-kawan aku,
kawan-kawan purcah and family aku kenal-kenal kan dengan dia.So far selama
lepak dengan kawan dya takda la dengar cerita yang buruk sangat pasal dya masa
belajar ilp dulu.Cerita nakal-nakal pasal perempuan tu aku dah terbiasa dh.ahahah

Penat nak taip tengok gambar je la erk.Tiap tempat singgah mesti tak lupa usik pur.hahah




















No comments:

Post a Comment